Sunny Art Deco pad heart of Manly Beach!

-20%

Khuyến Mãi Phút Cuổi

Sunny Art Deco pad heart of Manly Beach!

Manly, New South Wales, Australia

(2)

5.543.363 VND

4.444.831

 • Căn hộ
 • Nguyên căn
 • 5 Khách
 • 3 Phòng ngủ
 • 4 Giường
 • 1 phòng tắm

Mô tả

Classic pad, charming heritage-listed building, all in the centre of Sydney's best beach neighbourhood!

Sunny, spacious and sea breeze-y, it has a large private entertaining balcony, BBQ, the works. Renovated and furnished, all in a quiet tree-lined block with lovely neighbours.

Still only a 2 minute walk to the beach, harbour, ferry wharf, shops and restaurants- the best of both worlds!

This renovated 3 bedroom apartment is located in a beautiful heritage listed building and boasts period features including high ornate ceilings and floorboards.

***Off Peak Special Discounted Rate!***

Spacious 100 square-metre 3 bedroom apartment or 2 bedroom plus sunroom. Bedding configuration as follows:
Master Bedroom with queen size bed
2nd bedroom/sunroom with king size bed (or 2 single beds if preferred- convertible modular unit)
3rd bedroom with single bed

**CAR SPACE AVAILABLE ON REQUEST**

This family-friendly apartment features a good sized north facing deck complete with BBQ and outdoor setting, perfect for capturing both the sun and sea breezes. The dining area seats 6 and is combined with the living area with plasma TV. The stylish gourmet kitchen is well appointed and has stone benches and gas cooking.

As a bonus, in keeping with our healthy beach lifestyle here, the renovations were all done with meticulously eco-(and health) friendly no-toxin materials and suppliers.

As featured in Escape Magazine, if you're after a holiday with all the comforts of home, this property ticks all the boxes. So close to the beach, restaurants and shopping, a car is optional while holidaying here. Including its proximity to the CBD which is only 15 minutes on the fast ferry service!

And here are 7 more reasons to stay....
-Sunny, spacious, plenty of sea breezes
-Huge pad, huge balcony- BBQ, the works
-Fully renovated and furnished, plasma tv
-2minute walk to beach, ferry, everything
-Walk, bike, picnic in the national park
-Classic, cosy heritage-listed building
-The best beach in Sydney metres away!

Special offer:
-Free bottle of wine and Lonely Planet Sydney guidebook for all guests on arrival (the owner is a Lonely Planet travel photographer)!

Ideally suits families of 2 adults and up to 3 children, or 2 couples traveling together.

Come and experience all the conveniences of beach side living in coveted Manly at "Beach Pad Blue".

Tiện nghi

 • TV
 • Internet
 • Mạng internet không dây
 • Hệ thống nhiệt
 • Bếp
 • Có chỗ đậu xe
 • Máy giặt/ Máy sấy
 • Cho gia đình/trẻ em
 • Cho sự kiện

Giá phòng

Phí dọn dẹp VND 2.281.568 (mỗi lần ở)
Phí cho mỗi khách thêm 422.513 VND (sau 4 khách)
Tiền Đặt Cọc VND 8.450.249
Số tiền này sẽ được Chủ nhà của bạn thu khi nhận phòng và trả lại khi trả phòng để bảo vệ các thiệt hại hoặc các vật dụng bị mất. Tìm hiểu thêm
Điều kiện hủy bỏ Chặt chẽ 60 ngày (hoàn tiền 100%)
 • Hủy đặt chỗ ít nhất 60 ngày trước ngày đến nghỉ sẽ được hoàn tiền 100% (ngoại trừ phí dịch vụ của HomeAway)

Địa điểm

Quy định

Mô tả này đã được tự động dịch cho bạn.Mô tả này có thể được dịch từ ngôn ngữ gốc.

Được dịch bởi

There is an expectation that there are no large parties at our home, which we live in full time and only share a few times a year while travelling. We love our neighbours, we love the building, and we think you'll love it here too! We just want to keep it as special as it is. :)
Đó là một kỳ vọng rằng không có không có bên lớn tại nhà của chúng tôi, mà chúng ta sống trong toàn thời gian và chỉ chia sẻ một vài lần một năm trong khi đi du lịch. Chúng tôi tình yêu hàng xóm của chúng tôi, chúng tôi yêu tòa nhà, và chúng tôi nghĩ rằng bạn sẽ thích nó ở đây quá! Chúng tôi chỉ muốn giữ nó như là đặc biệt vì nó là. :)

Chi tiết khác

Nhận phòng 5:00 SA
Trả phòng 11:00 CH
Diện tích 101 m2
Số đêm tối thiểu 2 đêm
Số đêm tối đa 125 đêm

Bài nhận xét (2)

Đánh giá chung
 • Mứ độ sạch sẽ
 • Giá trị
 • Độ chính xác
 • Địa điểm
 • Chủ nhà
 • Trải nghiệm

Graeme

thg 1 2018

Well, this apartment cannot be beaten for location - it's a 3min walk to the beach and the wharf, without being in the noisy tourist strip. The apartment is classic Manly and has everything thoughtfully supplied. We liked the decoration of the apartment, which showed the owners' appreciation of art and travel. The owners were very attentive and on standby at all times if we needed help or advice. Would and probably will stay there again!

Bridget

thg 12 2016

This pad was so lovely. Great location and the booking experience was so simple. I booked this for a Corporate event and had to accommodate different people from across Australia in one accommodation setting for a Launch Event. Everyone came back with the same feedback; beautifully decorated and arranged, clean, comfortable, easy to get to and a home away from home. I asked if they would stay there again, because I often need to book accommodation, and it was a resounding "Yes, definitely!" Thank you again Michael.
Pad này là rất đáng yêu. Vị trí tuyệt vời và kinh nghiệm đây là đơn giản như vậy. Tôi đặt này cho một sự kiện công ty và phải phù hợp với những người khác nhau từ trên khắp nước Úc trong một nhà trọ thiết lập cho một sự kiện khởi động. Tất cả mọi người trở lại với cùng một thông tin phản hồi; đẹp trang trí và sắp xếp, sạch sẽ, thoải mái, dễ dàng để có được đến và một nhà xa nhà. Tôi hỏi nếu họ sẽ ở lại đó một lần nữa, vì tôi thường cần đến chỗ ở cuốn sách, và nó đã là một vang dội "Yeah, chắc chắn!" Cảm ơn bạn một lần nữa Michael.
Được dịch bởi bing™ – Hiện Bản gốc
Dịch